Головна / новини / змагання / ЧС Мілан 2023: Погребняк, Юнес і дебютант Лазаренко поступаються титулованим суперникам в 1/32
ЧС Мілан 2023: Погребняк, Юнес і дебютант Лазаренко поступаються титулованим суперникам в 1/32

Сьогодні, 27 липня, у шостий день змагань на чемпіоні світу у Мілані (Італія) найсильніших в особистій першості визначали рапіристи.  Нагадаємо, що за підсумками групового етапу і попереднього туру прямого вибування одразу троє українців пробилися до основної сітки, проте пройти далі 1/32.

Досвідчений киянин Андрій Погребняк поступився бронзовому призеру чемпіонату світу і Європи іспанцю Карлосу Льявадору🇪🇸 (9:15). На шляху 34-річого львівського рапіриста Клода Юнеса став олімпійський чемпіон Ріо-2016 і віцечемпіон Токіо-2020 Даніеле Гароццо з Італії🇮🇹 (8:15).  19-річного вихованця столичної школи фехтування Євгена Лазаренка, для якого це була дебютна світова першість, зупинив  володар бронзи останньої Олімпіади чех Александр Чупеніч🇨🇿 (3:15).

Попереду у підопічних Сергія Гаравського командні змагання, які розпочнуться вже післязавтра, 29-го липня. І їм дуже важлива наша з вами підтримка, тож віримо і вболіваємо!

Рапіра, чоловіки (особисті)
1. Томмазо Маріні (Італія)
2. Нік Іткін (США)
3. Ензо Лефор (Франція)
3. Кьосуке Мацуяма (Японія)
…38. Андрій Погребняк (Україна)
…55. Євген Лазаренко (Україна)
…57. Клод Юнес (Україна)
…90. Даниїл Гойда (Україна)