Головна / Новини / Різне / ⚡️🤺🥇ІГОР РЕЙЗЛІН: «ВПЕРШЕ ВДАЛОСЯ СКИНУТИ З СЕБЕ ВАНТАЖ ОЛІМПІЙСЬКОЇ МЕДАЛІ»
⚡️🤺🥇ІГОР РЕЙЗЛІН: «ВПЕРШЕ ВДАЛОСЯ СКИНУТИ З СЕБЕ ВАНТАЖ ОЛІМПІЙСЬКОЇ МЕДАЛІ»

Після абсолютної перемоги на Всеукраїнських змаганнях найсильніших український шпажист Ігор Рейзлін поділився враженнями з пресслужбою НФФУ. Відзначимо, що він став чемпіоном, як у перший, так і у другий день змагань і відтак беззаперечно очолив підсумковий протокол.

– Сили говорити після двох змагальних днів залишилися?

– Насправді усі міжнародні змагання теж проходять у два дні. Це я, оскільки входжу до Топ-16, починаю виступати на Кубках світу і Гран-прі з 1/32. А решта хлопців фехтує два дні і ще тяжче, ніж тут у нас. Я, звичайно, втомився сьогодні, але в принципі міг би ще далі продовжувати фехтувати. Адже напевно вперше за довгий час дуже добре почувався саме фізично. Щодо фехтування безпосередньо, то тут якраз були моменти, якими я залишився не дуже задоволений.

 – З якими суперниками на цьому турнірі вам було найскладніше фехтувати?

– Непростим вийшов сьогодні мій перший бій в олімпійці проти представника Голандії. Не можна сказати, що він надзвичайно сильний суперник, але я чомусь не розумів, що відбувається на доріжці й виграв напевно більше за рахунок вищого класу. Також важко мені даються бої з Нікітою Кошманом. Він ручечник, фехтує лівою рукою – для мене це завжди було проблемою. Одним словом, незручний суперник і, судячи з результатів, не лише для мене. Я йому багато програвав раніше. А зараз третій раз поспіль за останні два турніри переміг. Тож якщо до цього рахунок в наших зустрічах був на користь Нікіти, то тепер я його зрівняв.

Чи не важко виходити на доріжку у якості призера останньої Олімпіади? Адже недаремно кажуть, що статус зобов’язує…

-На цьому турнірі мені напевно вперше вдалося скинути з себе вантаж олімпійської медалі. До цього виходячи на доріжку, незалежно від того, який суперник стояв напроти, я казав собі: «Ти не можеш програти, ти ж призер Оліміади та чемпіонату світу».  Але нарешті мені вдалося перегорнути цю сторінку, не згадувати про минулі здобутки й просто працювати на результат.