Головна / Новини / Різне / ЧУ U-23 КИЇВ 2023. Ніколетта Корлат: «Дуже вдячна, що в такий складний час для нас проводять змагання!»
ЧУ U-23 КИЇВ 2023. Ніколетта Корлат: «Дуже вдячна, що в такий складний час для нас проводять змагання!»
Фото НФФУ

Новоспечена чемпіонка України серед молоді миколаївська рапіристка Ніколетта Корлат після перемоги поділилася враженнями від змагань з пресслужбою НФФУ.

«Я дуже вдячна, що у такий складний час, коли в країні йде війна, змагання у нас все ж проводяться і ми маємо можливість брати в них участь.    

Відверто кажучи, я сьогодні не дивилася свою сітку, не заглядала наперед, з ким мені фехтувати. Просто виходила на доріжку та отримувала задоволення від того, що робила. Не можу виділити якийсь один бій, усі суперниці продемонстрували гідний рівень фехтування і з кожною було по-своєму важко.

Зі Світланою Бризгаловою, з якою у мене був бій за двійку, я раніше на змаганнях ніколи не зустрічалася, вона молодша за мене років на шість, тож такої нагоди ще не випадало. З Катериною Буденко, моєю суперницею по фіналу, навпаки, ми знаємо одна одну ще з «Дитячої ліги». Можна сказати, разом росли. Просто вона має більше досвіду участі в міжнародних змаганнях, ніж я.

На початку я програвала 2:5. Але потім з допомогою Лариси Миколаївни Павленко мені вдалося змінити тактику і техніку, я змогла перевернути зустріч на свою користь.

На разі це мій найкращий особистий результат на всеукраїнських змаганнях, до цього я була третьою на юніорському чемпіонаті, але перемагати раніше мені вдавалося тільки в команді».

Фото НФФУ