Головна / Новини / Різне / ЧУ U-23 КИЇВ 2023. Максим Коржовой: «Це наш перший спільний з братом п’єдестал в особистих змаганнях на такому рівні, дуже приємно!»
ЧУ U-23 КИЇВ 2023. Максим Коржовой: «Це наш перший спільний з братом п’єдестал в особистих змаганнях на такому рівні, дуже приємно!»
Фото НФФУ

Після перемоги на молодіжному чемпіонаті України у Києві миколаївський рапірист Максим Коржовой поділився враженнями з пресслужбою НФФУ:

«Торік на молодіжному чемпіонаті України я поступився за вхід у вісімку (майбутньому переможцю Даниїлу Гойді – НФФУ). Щасливий, що зараз мені вдалося перемогти. А ще дуже радий, що до числа призерів увійшов і мій молодший брат Артем. Це наш перший спільний п’єдестал пошани в особистих змаганнях на такому рівні.

Змагання сьогодні від самого початку складалися для мене добре. Я «прожеребився» першим і це дозволило мені отримати достатньо зручний прохід по сітці. Можу виділити поєдинок за вхід у четвірку, де я зустрівся з Єлізаром Дирдою. Це мій товариш по миколаївській команді, ми щодня разом тренуємося, тож було психологічно складно фехтувати проти нього. Мені простіше було боротися далі з представниками інших міст Богданом Лісовим і Богданом Пнівчуком.

Вдячний за підказки Ларисі Миколаївні Павленко. Завжди чую її голос під час бою і намагаюся виконувати те, що вона радить. Сьогодні – вийшло і я переміг! Тепер в мене є золото серед юніорів, серед молоді й, звичайно в майбутньому хочеться поборотися за перемогу серед дорослих. Але спочатку – командні змагання, які відбудуться вже завтра, там також налаштовуємося з хлопцями на перше місце»

Фото НФФУ