Головна / Новини / Різне / Увага! Конкурс на посаду старшого тренера з чоловічої шпаги по юніорам і кадетам!
Увага! Конкурс на посаду старшого тренера з чоловічої шпаги по юніорам і кадетам!

Федерація фехтування України оголошує конкурс на вибір кандидатури на посаду старшого  тренера з чоловічої шпаги  у віковій  категорії  юніори та кадети штатної команди національної збірної команди україни з Фехтування від федерації фехтування України для подальшого подання у Мінмолодьспорт 

Конкурс відбудеться на засіданні Президії Федерації фехтування України 25 серпня 2022 року о 14.00

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

НА ВИБІР КАНДИДАТУРИ НА ПОСАДУ СТАРШОГО  ТРЕНЕРА З ЧОЛОВІЧОЇ ШПАГИ  У ВІКОВІЙ  КАТЕГОРІЇ  ЮНІОРИ ТА КАДЕТИ ШТАТНОЇ КОМАНДИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ З ФЕХТУВАННЯ ВІД ФЕДЕРАЦІЇ ФЕХТУВАННЯ УКРАЇНИ ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО ПОДАННЯ У МІНМОЛОДЬСПОРТ

  1. Ці умови регулюють порядок проведення конкурсного відбору  кандидатур на посаду старшого тренера з чоловічої шпаги у віковій категорії юніори та кадети штатної команди національної збірної команди України з фехтування для подальшого подання в Мінмолодьспорт (далі – конкурс).
  2. Інформація про конкурс і умови конкурсу оголошуються Федерацією фехтування України (далі – ФФУ) через офіційний сайт ФФУ nffu.org.ua .
  3. Учасники конкурсу мають відповідати кваліфікаційній характеристиці посади, яка затверджена наказом Мінмолодьспорту від 28.10.2016 №4080.  https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v4080728-16#Text
  4. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, до 22 серпня 2022 року подають
    1. заяву про участь у конкурсі,
    2. коротку автобіографію або резюме,
    3. копії документів про освіту,
    4. копії документів, що підтверджують почесні (спортивні) звання;
    5. проект «Програми підготовки збірної команди України з фехтування на період 2022-2024 роки» з планом підготовки на 2022-23 рік. Надання проекту «Програми підготовки» є обов’язковою умовою для участі у конкурсі.

Документи подаються на електрону пошту ukr-fencing@ukr.net

5. Сумісництво посади головного і старшого тренера з виду зброї не допускається.

6. У разі необхідності, старший тренер у віковій категорії юніори та кадети може призначити помічника для роботи з кадетами на громадських засадах, за погодженням з головним тренером та старшим тренером дорослих.

7. Для проведення конкурсу та прийняття рішення щодо надання рекомендації Міністерству молоді та спорту у відношення до кандидатів на посаду головного тренера, державного тренера, старших тренерів призначається засідання Президії ГО ФФУ (25.08.2022).

8. Про дату, час та місце засідання Президії ГО ФФУ кандидатів повідомляють завчасно.

9. Співбесіда Президії з кандидатами на посаду старшого тренера,  базуються на обговоренні наданої останніми проекту «Програми підготовки».

10. Президія приймає рішення голосуванням простою більшістю голосів. На підставі вивчення поданих документів та співбесід з кандидатами на посаду старшого тренера штатної команди національної збірної команди України з фехтування (у виді зброї шпага чоловіча у віковій категорії юніори та кадети).

11. За результатами конкурсу Федерація фехтування України надає тільки одну рекомендацію до Мінмолодьспорту щодо кандидата на посаду старшого тренера у відповідному окремому виді зброї та віковій категорії штатної команди національної збірної команди України з фехтування.

12. Рішення Президії оформляється протоколом, який підписується головуючим на засіданні Президії секретарем на засіданні Президії ГО ФФУ. 

Кандидатів повідомляють про результати конкурсу відповідною публікацією на офіційному сайті ГО ФФУ.