Головна / Новини / Різне / Хмельницький гостинно прийняв юних шпажистів!
Хмельницький гостинно прийняв юних шпажистів!

18 українських шпажистів віком від 13 до 22 років взяли участь у навчально-тренувальному зборі в Хмельницькому. Разом з вихованцями місцевої фехтувальної школи у підготовці взяли участь спортсмени з Дніпра, Харкова і Тернополя. 

Фото фехтувального клубу “Alter ego”.

Сім днів наполегливих тренувань зі справжніми майстрами своєї справи, дружнє спілкування, тренування стійкості та сили волі, запеклі бої на доріжках, відпрацювання техніки та майстерності під пильним наглядом старшого тренера юніорської збірної України Олега Соколова та фахівців фехтувального клубу “Alter ego”.

“Хочу подякувати нашим друзям і гостинній Хмельниччині, що в такі важкі часи допомогли прийняти та провести тренувальний збір. – розповідає Олег Соколов. –  Вважаю, що роботу було виконано, ми всі чомусь навчились. Але головне, що це було з душею! Щиро дякуємо ректорові Хмельницького політехнічного коледжу Вадиму Овчаруку за теплий прийом та надані для тренувань умови, Євгенію Юрковському та фехтувальному клубу “Alter Ego” – за терпіння та всіляку підтримку настрою, Віктору Огону – за постійний заряд енергією, Михайлу Морозу – за свій погляд та досвід. Також дякую кожному спортсмену за виконаний обсяг роботи. Працюємо далі! Наступна зупинка Ужгород, турнір пам‘яті Герея В.В”.