Головна / новини / змагання / Анна Максименко: «МЕНІ СПОДОБАЛОСЯ І Я ХОЧУ ЩЕ! »
Анна Максименко: «МЕНІ СПОДОБАЛОСЯ І Я ХОЧУ ЩЕ! »

Після отримання нагороди «Найкращої юної спортсменки квітня-2023 в Україні» 15-річна львівська шпажистка поділилася своїми враженнями з пресслужбою НФФУ:

«Про визнання від Національного олімпійського комітету я дізналася від своїх тренерів Андрія Вікторовича Орліковського та Зоряни Степанівни Семеряк, – розповідає Анна Максименко. – Розуміла, що буде нагородження і з радістю чекала на нього. Приємно, що воно відбулося саме у Львові. На церемонії, яка проходила в Оперному театрі, було дуже багато людей. Звичайно, не обійшлося без переживань. Виходити на доріжку для мене більш звична справа, ніж отримувати такі нагороди. До того ж у мене є невеличкий страх сцени, але сподіваюся, що далі буду більше брати участь у таких заходах і зможу його побороти. Сьогодні ж поруч були мої тренери, вони підтримували мене, тож з рештою все минуло добре.

Що означає для мене ця нагорода? Насамперед, що я можу, що я – молодець, якби нескромно це не звучало, по-друге, що не потрібно зупинятися. Мені справді сподобалося все це і я хочу ще. (Посміхається).

Наступним стартом стане чемпіонат Європи U-23, який пройде в кінці травня у Будапешті. Підготовка вже триває, і незабаром вступить у вирішальну стадію».