Головна / Новини / Різне / 🤺🌏😀FIE запускає флешмоб на честь Всесвітнього дня фехтування!
🤺🌏😀FIE запускає флешмоб на честь Всесвітнього дня фехтування!

Традиційно у другу суботу вересня за ініціативи Міжнародної федерації фехтування (FIE) уся планета відзначає Всесвітній день фехтування. Цьогоріч свято, покликане об’єднати усіх, хто має відношення до цього чудового виду спорту незалежно від ролі: спортсмен чи тренер, суддя чи менеджер, волонтер чи вболівальник, воно припадає на 11 вересня і проходитиме під гаслом #WEAREFENCING.

“Ми фехтуємо” зображає, наскільки всеосяжним та глобальним є наш вид спорту, без бар’єрів та кордонів, що в черговий раз яскраво засвідчив останній надскладний у зв’язку з пандемією рік, який став уособленням надзвичайної єдності та дружби світової фехтувальної спільноти. Кожен представник «Нації фехтування» є цінним послом нашого виду спорту, представляючи та транслюючи його позитивний імідж на весь світ.

Всесвітній день фехтування-2021 також відзначає настання нової ери олімпійського фехтування, яка пов’язана з історичним першим розіграшем повного комплекту нагород – 12-ти на Іграх у Токіо!

Незалежно від того, де ви живете, якою зброєю ви користується, ким би ви не були, ви є частиною фехтування, якщо справді любити й поділяєте цінності, які передає на весь світ наш вид спорту.

🙋‍♀️🙆Ви можете долучитися до святкування, взявши участь у новому флешмобі FIE. Опублікуйте відео або фотографію у себе в соцмережах, на якій показано вашу роль у фехтуванні, і позначте #WEAREFENCING @fie_fencing.