Головна / Новини / Різне / Володимир Станкевич і Влада Харькова знялися у кліпі гурту «Бумбокс»
Володимир Станкевич і Влада Харькова знялися у кліпі гурту «Бумбокс»

Провідні українські шпажисти Володимир Станкевич та Влада Харькова взяли участь у зйомках кліпу на пісню «Імперії впадуть» гурту «Бумбокс».  Вони чудово впоралися із новим для себе амплуа і втілили в життя задум режисера відеороботи Стаса Гуренка.

Володимир Станкевич і Влада Харькова / Фото: Top Media Communication / Артур Радько

«Імперії впадуть – це історія про те, як стосунки з коханою людиною, хоч би якими вони були, лишають на нас сліди. І отримавши цей досвід, ми несемо його із собою. Іноді людина з’являється в житті іншої як підтримка, іноді як випробування, яке не кожен здатен пройти. Що робити? Встати та продовжити? Завдати удару в спину чи просто здатися? Кинути зброю та віддатись одне одному? Варіантів безліч, як і безліч тактик у фехтувальному поєдинку”, – наводить слова Гуренка Lemonade.style.

Зйомки кліпу проходили у Київській обласній школі вищої спортивної майстерності міста Бровари. У сценах фехтування фронтмена гурту Андрія Хливнюка та модель Наталю Гоцій підміняли титуловані спортсмени Влада Харькова та Володимир.

«Кліп був би зовсім іншим без наших спортсменів Влади Харькової та Володимира Станкевича. Влада та Володимир грали у сценах фехтування та показали, як поводяться справжні чемпіони – без капризів, без тупання ніжкою, вони кілька годин чекали свого виходу та виклалися на повну. Шкода, що ми мали мало часу на спілкування”,  – зазначив Хливнюк.